May 03

eerste zaterdag van de maand – cropdag

Elke eerste zaterdag van de maand is het cropdag bij Stampin Unlimited. De eerste keer dat ik ging had ik mijn project life spullen mee maar deze keer pakte ik het anders aan. Ik nam papier en lege tags mee, een paar knoopjes en boekbindersringen. De tags werden miniprojectjes die ik bestempelde met stempels die ik zelf niet heb en kleuren die ik nooit zou aanschaffen.

Dit werd het resultaat:

17327123806_30d0c185ea_z

Omdat ik nog niet eerder met embossing poeder gewerkt had wilde ik dat graag leren. Op deze tag gebruikte ik blauw op een iets te kleine tekststempel. Je kan het lezen maar optimaal is het niet.

17145636147_9b5db1fcf0_z

Voor de tweede tag leerde ik hoe ik een mask maakte en gebruikte. Dit was mijn inspiratie op pinterest.

17353076695_8a642d2cda_z

Bij de derde tag ging er iets helemaal mis. Ik had een stukje stempel geïsoleerd met geeltjes. Die geeltjes haal je er af voordat je gaat stempelen. Dat was ik vergeten. Maar het streperige effect is niet storend dus heb ik de tag niet weggegooid. Het kleine bloemetje had ik al vaker gezien maar wist niet hoe ik het moest maken. Ook dat heb ik nu geleerd 🙂

En ik ben fan geworden van de neutrals kleuren (wie had dat gedacht!) dus die wil ik ook wel hebben. En het embossen met poeder, superleuk om te doen!

1 comment

1 comment!

 1. Belinda says:

  Grappig dat je schrijft dat er bij de derde tag iets helemaal mis ging want die vind ik nou juist de mooiste uit deze serie van drie!
  Ben al jaren fan van de neutrals
  En jaaaaaa embossen is LEUK!
  Als ik iets voor je mag bestellen geef je maar een gil!
  Groetjes, Belinda

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *