Mar 22

workshop van Carmen

Op 15 februari organiseerde Danielle een Stampin Up workshop. Ze had Carmen gevraagd om een groep dames te helpen iets leuks te maken. We gingen aan de slag met kaartjes en zakjes, stempels, thinlits en ponsen. Het werd een gezellige middag.

workshopkaartje

Ik heb zelf de bloemen niet gekocht, ik heb er niet zoveel mee. Maar om het zo op een kaartje te zien zijn ze wel leuk. De thinlits met woorden heb ik wel gekocht maar het blijft knoeien om de woorden er mooi uit te krijgen. Zal wel een kwestie van oefenen zijn.

workshopkaartje2

Het speciale papier is ook wel heel grappig. Beetje inkten, beetje uitvegen en klaar 🙂

workshopzakje2

 

Zakjes voor om de kaartjes maakten we met de envelop punch board en met de framelits.

workshoptotaal

We hebben onwijs hard gewerkt en ook wel gekletst. Zal Danielle vragen wanneer we weer bij haar mogen komen knutselen.

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *