Dec 30

envelope punch board

Na de workshops bij mij thuis mocht ik ook wat spulletjes van Stampin Up uitzoeken. Zoals markers, een mooie schaar, decorative masks en embossing folders.

uitzoekspulletjes

Maar ook het envelope punch board. Had al mooie dingen gezien die er mee gemaakt worden maar echt snappen deed ik het nog niet. Ik ging eerst maar eens op zoek naar wat voorbeelden en filmpjes. De dingen die ik wel wilde maken bewaarde ik op Pinterest en YouTube. Ik kwam ook op het blog van Sam Donald en zag dit doosje, echt te mooi gewoon. Maar toch veel te ingewikkeld. Gelukkig had Sam ook een eenvoudiger iets op haar blog staan. Een doosje van 6×6″.

En eigenlijk is het een kwestie van goed luisteren en opletten. Binnen no-time had ik ook een doosje gemaakt. Ik moet nog even oefenen met strikjes knopen maar dat komt goed.

6bij6doosje

Ik heb designer papier gebruikt (voor- en achterkant van 1 vel). Had nog wat lintjes van de Action. En ik gebruikte een stempel van de set Oh My Goodies.

1 comment

1 comment!

 1. Belinda says:

  Leuk Liesbeth, je bent lekker bezig met je nieuwe goodies zie ik!
  Is dat doosje van Sam echt zo ingewikkeld? nee toch?!!!
  We doen het gewoon een keertje samen,komt vast goed.
  Enne..oefening baart… jeweetwel,

  Groetjes, Belinda

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *