Dec 03

de ene beurs na de andere

Twee weken geleden liep ik van beurs naar beurs. Het begon bij de Margriet Winterfair. De dag begon niet helemaal top, de NS werkte niet mee, zodat we iets later in Utrecht aankwamen dan gedacht. Het gaf niets. Er heerste een gezellige sfeer, ook al was het de laatste dag van de fair. Ik maakte me even zorgen of niet alle kramen half leeg zouden zijn, maar dat was nergens voor nodig. Wel had ik dingen ‘s morgens al moeten kopen en niet moeten wachten tot het einde van de middag want toen was alles echt wel op.

Ik heb kleine dingen gekocht, wat nieuwe soorten hoemoes van Maza en twee klosjes met lint van de RibbonStore.

ribbon

Wat dat betreft was de oogst de dag erna beter. Toen ging ik met een groep meiden naar Flavorites Live. Ook hier was de sfeer gezellig. Het was nog niet zo druk dus we konden overal goed kijken. Wel vond ik dat er minder kramen waren dan voorgaande jaren en dan er weinig verschillende dingen waren. Maar toch. Ik ging naar huis met stickers, labels, tags en een mooie jar met BNTO bakje van MasonMadness.

stickers

Dan denk je dat je genoeg mensen en spullen hebt gezien. Maar nee hoor. De derde dag bezocht ik de Creaweekend in Rijswijk. Belinda was hier, samen met collega’s op het Stampin Up plein. Bij haar deed ik een make&take en kletsen we even bij over de workshops die binnenkort bij mij thuis worden georganiseerd.

makeentake

Ik zat eerst even alleen maar al snel kwamen er andere dames ons gezelschap houden.

makeentake2

En natuurlijk kocht ik ook spulletjes. Een dame stopte met haar winkel en deed alles in de uitverkoop.

seweasy

En bij een andere kraam kocht ik leuke Project Life dingen.

PLdingen

De houten letters en poppetjes van Freckled Fawn en Studio Calico stonden al lang op mijn verlanglijstje. Ik ben er dan ook reuze blij mee.

 

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *