Oct 05

mijn eerste kaartjes

Gister, na een dagje winkelen in Roermond en lekker sushi eten, was ik op tijd genoeg thuis om met daglicht wat te freubelen. Voor mijn project-life project ben ik foto’s aan het selecteren en die moeten eerst nog afgedrukt worden. Dus besloot ik om een kaartje te maken. Het kerstkaartje van Belinda was het voorbeeld. De precieze formaten van een kaart moet ik nog even opzoeken, maar de liniaal bracht uitkomst. Twee kaartjes maakte ik. Allebei met stempels uit de Oh My Goodies Clear Mount Stamp Set.

kaart1

Het embossen (decorative dots)is nog niet helemaal gelukt (sommige delen waren niet voldoende ingedrukt) maar daar heb ik iets overheen geplakt. Dus als iemand daar nog een tip heeft dan hoor ik dat graag. Met de Itty Bitty Accents Punch maakte ik kleine sterretjes.

kaart2

Toen ik klaar was met het maken van de kaartjes besefte ik dat het World Card Make Day was en dat ik ongemerkt toch mee had gedaan. Ik twijfelde nog over wat bling op de kaartjes maar had niet de goede lijm en geen glue dots dus laat ik ze maar zo.

 

 

1 comment

1 comment!

 1. Belinda says:

  Hoi Liesbeth, wat leuk, je eerste kaartjes, en ze zijn leuk!

  Om te beginnen: ” embrace imperfection!”
  Die hele mooie kaarten die jij ziet op het jnternet, daarvan zie je ook de foutjes niet omdat er iets overheen geplakt is!
  Dus met andere woorden: goed opgelost!

  Voor wat betreft een tip: heb je de juiste tab van je Big Dot plaat gebruikt?
  Als je net niet genoeg druk hebt, wordt er niet voldoende geembost…
  Kijk het niog even na en probeer nog eens.
  Ik hoor graag of het dan beter gelukt is!

  Groetjes, Belinda

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *