Oct 31

een weekje london in project life

Vorige week mocht ik voor mijn werk naar Londen om bibliotheken te bezoeken. Van de plekken die ik bezocht maakte ik 2 pagina’s voor mijn Project Life map.

2014-PL-london_blog

Ik heb de foto’s zelf geprint maar twijfel toch steeds. Ik denk dat ik de foto’s ook bij de HEMA ga bestellen om te zien welke het mooiste zijn.

2014-PL-london_4_blog

Ik gebruikte kurkletters om de steden aan te duiden. En stempels voor de dag dat ik die bibliotheek bezocht.

2014-PL-london_1_blog

Ik haalde sterretjes uit de foto’s met het idee om er een andere Project Life kaart achter te doen zodat er kleur door het sterretje zou komen. De Project Life kaarten zijn groter dan mijn foto’s dus daar moet ik nog even iets op verzinnen.

2014-PL-london_3_blog

Ik weet nu ook dat als ik dingen meeneem van een bezoek ik van alles 2 moet meenemen. Dan kun je nog iets verkeerd doen zeg maar.

2014-PL-london_2_blog

En ik moet nog even oefenen op mijn handschrift. Ik ben daar gewoon nog niet zo tevreden over. Maar over het algemeen vind ik het mooie pagina’s geworden ๐Ÿ™‚

3 comments

3 comments!!!

 1. Belinda says:

  Hartstikke mooi geworden Liesbeth, thumbs up!

 2. moqub says:

  @belinda Thanks! Ik durf ook steeds meer ๐Ÿ™‚ Ga maar gewoon verder met de tijd die komt en dat terugkijken doe ik wel een andere keer, als ik lang vrij ben of zo ๐Ÿ™‚

 3. Belinda says:

  Goed voornemen; gewoon doen! Over het foto’s afdrukken: ik laat het altijd doen door Pixum. Goede kwaliteit, niet duur en snel in huis. Ik print af en toe ook op mijn eigen printer, ik heb een zeer goede printer en kwaliteitsfoto papier maar niets kan op tegen een afdrukcentrale zoals Pixum. Bovendien, als je 300 foto’s wilt printen (van een vakantie ofzo) dan is het natuurlijk veel te duur om zelf te doen.
  Bij https://www.persnicketyprints.com/ kun je ook in inches printen (dan passen ze beter in de vakjes. Ik ben deze website net op het spoor gekomen en heb het dus nog niet zelf uitgeprobeerd.
  Groetjes, Belinda

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *