Sep 20

mijn 1e Stampin’ Up avontuur

Vorige week zondag kreeg ik mijn bestelde Stampin’ Up spulletjes binnen en kon ik niet wachten om te beginnen.

SUaankopen

Ik had een poging gedaan om zo slim mogelijk inkopen te doen, dus wel een big shot (die was tenslotte in de aanbieding en je kreeg er thinlits en stempels bij), wat kleuren stempelkussens, 2 sets kaarten van Project Life, een corner punch en 1 kleur papier.

projectlifekaarten

Mijn nieuwe knutselhoekje was al een poosje ingericht dus kon ik de nieuwe spullen toevoegen en aan de slag. Ik had de afgelopen weken mijn foto’s al uitgezocht en ook veel van weggegooid. Al die gebouwen van stedentrips van 20 jaar geleden, ik vond het niet boeiend genoeg om in mijn Project Life map op te nemen. De meeste foto’s moet ik nog uitzoeken, die zijn alleen digitaal beschikbaar en moeten na het uitzoeken ook nog geprint worden (een winterklusje zeg maar).

Ik ben een beetje voorzichtig begonnen. Nog geen 3D of special-effects. Aan de rechterkant van het vel hieronder zie je twee dingen die ik al in mijn collectie had, een kaartje/envelopje van Mino (gekocht bij Dreamkey) en masking tape met vlinders die ik op een Project Life kaart plakte.

PL-openingCorbijn

En ander probeersel was met toegangskaartjes van de musea die ik in augustus bezocht.

PL-augustus2014

Ik snap de mensen wel die megaveel verschillende Project Life kaartjes kopen, je gaat best snel als je eenmaal aan de slag gaat. En dus probeer ik zoveel dingen/papiertjes die ik al heb in mijn bladen te mengen. Ook kocht ik gister in een scrapbookwinkel heel mooi papier dat ik op ga knippen/snijden/indebigshotgadoen.

Ondertussen speur ik op internet naar inspiratie die ik met Pinterest opsla. Ook volg ik inmiddels weer talloze blogs van interessante Stampin’ Up-pers in de VS, UK of in Nederland en denk ik na over workshops om te volgen. Dit plekje (foto) zal de komende maanden veel gebruikt worden, dat is zeker.

hoekje

2 comments

2 comments!!!

 1. Belinda says:

  Dat ziet er al goed uit Liesbeth! (en je hobbyplekje ziet er ook heel gezellig uit!)
  Leuk om te lezen dat je lekker bezig bent en er plezier in hebt. Voor wat betreft de PL kaartjes: leuk is natuurlijk om ze zelf te maken m.b.v. mooie stempels die bij het thema passen. Als je deze verwerkt in combinatie met de kant-en-klare kaartjes (die je hier en daar uiteraard ook kunt pimpen) en meegebrachte ephemera van je reisbestemming dan kom je een heel eind!
  Ik ben alweer nieuwsgierig naar de volgende post!
  Groetjes, Belinda

 2. moqub says:

  Thanks Belinda! Ben nog niet helemaal tevreden met mijn 2e creatie dus ga nog wat fine-tunen. Ben er ook nog niet helemaal over uit waar ik mijn creaties ga plaatsen. Op mijn blog, op flickr, ergens anders 🙂

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *