Apr 21

sushi bar in Helsinki

Gistermiddag kwam ik in Helsinki aan. En dan wil je nog iets eten. En voor een (bijna) sushi-verslaafde is er dan maar 1 ding. Waar vind ik een sushi restaurant in de buurt. Op een paar honderd meter van mijn hotel, Sushi Bar. Ik moest even wachten, alle tafeltjes waren bezet. Maar blijkbaar was het hier heel gewoon, want je kon niet reserveren en na mij gebeurde het vaker. Na een minuut of 10 was ik al aan de beurt.

inrichting-sushi

Het interieur is heel eenvoudig. Ik mocht in het raamkozijn zitten op grote kussen met nog grotere knopen. De sushi was heerlijk en vooral de sushi in rijstpapier heel speciaal. Deze was te groot om in 1x in je mond te stoppen, het werd een zooitje met eten, maar superlekker.

sushi

Dit restaurant heeft verschillende locaties in de stad. Waarvan 2 in het centrum. Een restaurant om naar terug te gaan als ik volgend jaar hier ben voor een congres.

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *