Apr 21

hills & mills in Delft

Laatst ging ik met een vriendinnetje lunchen bij Hills & Mills in Delft. Het begon goed, want ze hadden thai latte. Mijn favoriet als ik geen gewone thee wil drinken. Wij bestelden een naan met kip en een spelt boterham met zalm.

hills

Het was goed dat we deelden wat de naan was enorm en dus best veel voor 1 persoon. Maar superlekker.

WHAT WE BELIEVE

Could a café revolve around happiness as much as hospitality? We are convinced of that! Of course, delicious meals and sublime service play an important part in the catering industry. But we believe that a café is thé place to feel happy. The people of Hills & Mills practice happiness and inspire others to do the same.

Get pure. Get right. Get together.

En daar word ik weer blij van, jij toch ook?

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *