Apr 21

branco in Rotterdam

Grand Cafe Branco in de Zwaanshals in Rotterdam stond al even op mijn lijstje en vorige week woensdag kon ik er dan eindelijk een keer gaan lunchen. Ik nam collega Marion met mij mee. We waren vroeg, de enige, de eersten. Er was nog geen taart maar wel broodjes en dat was niet erg want deze waren heel lekker.

interieur

De theekist was erg origineel. In de vakjes geen zakjes maar losse thee. Wat het was las je in het deksel. Met een schepje en zakjes erbij zodat je zelf kon kiezen hoeveel van welke thee je wilde gebruiken.

theekist

In de keuken van Branco worden elke keer andere taarten gemaakt. Dus ik moet terug. Een stukje taart uitproberen. Branco ligt voor mij niet op de route dus moet ik een aanleiding zoeken om er langs te gaan. Misschien is dat wel de delicatessen winkel aan de overkant waar ik de curiosity cola en rose lemonade van Fentimans kocht.

 

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *