Jun 09

emma joe loves life – den haag

Net om de hoek van SET Genki Tei op de Dagelijkse Groenmarkt 30 zit een bijzondere winkel; Emma Joe loves life. Marion en ik werden naar binnen getrokken door de sieraden in de etalage en een blik die wij naar binnen wierpen. We zagen tassen, parfums en nog meer moois. Verrassend was de thee die we bij de voordeur zagen. Deze thee drink ik al een tijdje maar kwam ik tot nu toe alleen nog maar in het buitenland tegen.

 

Om de parfums te kunnen ruiken die Emma Joe verkoopt hoef je alleen maar een glas op te tillen. Emma Joe noemt het geurorgels en ze heeft ook snuffelsnorren die je mee naar huis kan nemen. Bijzondere geuren van merken die je in Nederland niet veel (of helemaal niet) ziet.

De tassen, de sieraden, het is allemaal de moeite van het bekijken waard. Ik ging naar huis met 3 dingen.

Een portemonnee van I am, een portemonnee en een van sieradenbeursje van Shanghai Trio. Maar eigenlijk had ik nog veel meer willen kopen. Emma Joe loves life staat vanaf nu standaard op mijn te bezoeken lijstje als ik in Den Haag ben.

2 comments

2 comments!!!

 1. Kwam per toeval op je fijne blog terecht!
  Erg leuk om te lezen dat je ook een groot fan bent van de theeën van Løv Organic.

  Fijne Kerst,
  Geertje

 2. moqub says:

  @ Geertje,

  als je de thee ergens anders ziet hoor ik het graag – is altijd fijn om meerdere adresjes te hebben 🙂

  Voor jou ook een hele fijne kerst en al het goede voor 2013!
  Moqub

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *