May 01

soisire soiebleu

Regelmatig rijd ik langs de schoenenwinkel Both in het centrum van Rotterdam. De laatste tijd staat er groot op de etalageramen WIJ HEBBEN ZE! En dan ben ik dus nieuwsgierig en ga ik binnen vragen wat dan? Het zijn bijzondere schoenen, iedere schoen is anders en dat komt omdat zij van vintage stoffen (zoals sjaals) worden gemaakt. En het merk heet Soisire Soieblue.

Omdat ze uniek zijn kun je niet zeggen, dat vind ik een mooi plaatje doe mij die maar in mijn maat. Je moet andersom denken, dus eerst je maat zoeken en dan kijken welke print je mooi vindt. Maar dan weet je wel dat niemand anders jouw schoenen heeft en dat is ook wel weer bijzonder.

2 comments

2 comments!!!

 1. duvivier josepha says:

  hallo!
  zijn deze prachtige snaekers soisire soiebleu ook in belgie verkrijgbaar

  • moqub says:

   @ duvivier josepha,

   ik zou het zo niet weten en na wat googlen word ik ook niet veel wijzer.

   Moqub

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *