Nov 20

flavourites live!

Afgelopen vrijdag bezocht ik met collega Karin Flavourites Live! in Amsterdam. 150 webshops waren fysiek aanwezig in De Overkant.  Bright.nl schreef er het volgende over:

Het aanbod op Flavourites Live wordt gedomineerd door mode, gevolgd door interieur en kids. Het publiek bestaat dan ook voor ruim negentig procent uit vrouwen, type wollen poncho’s, dikke sjaal, leuke laarsjes en verzorgd haar, waarvan de meeste in groepjes arriveren. Is het event daarmee te typeren als hippe tegenhanger van de Huishoudbeurs?

En ik kan me dat nog voorstellen ook, er lopen wel heel veel (hippe) vrouwen rond. En ik moet eerlijk zijn, vorig jaar vond ik het gezelliger, knusser en gemoedelijker. Misschien kwam dat door de locatie en de inrichting. De grote hoeveelheid kleine winkeltjes (soms maar een paar vierkante meter) vol met spulletjes, zorgden ervoor dat als er een iemand aan het kijken was het winkeltje vol was. Je moest dus soms lang en geduldig wachten om iets aan te kunnen raken, beter te bekijken of zelfs te kopen. Want het was heel erg druk. Toch heb ik me prima vermaakt. En ook heb ik wat kleine dingetjes gekocht, zoals een ring en wat dingen van papier. Waar ik erg blij van werd zie je hieronder.


Vooral de lampen van hartendief, wat een plaatjes. We hebben kort gepraat met de maakster en dat alleen al gaf voldoende inspiratie om nog eens goed te kijken naar de lampen en de mogelijkheden. Volgend jaar zal ik zeker weer gaan. Gewoon omdat je dan de dingen vast kan houden en goed kan bekijken, wat niet altijd even goed lukt als je online spulletjes besteld. Ook is het leuk om met de webshop eigenaren te kletsen. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen. En daar word ik blij van.

Meer foto’s van de dag en de dingen die ik kocht vind je hier.

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *