Nov 20

disaster designs – wild & wolf

Ik had natuurlijk het adres op moeten schrijven van het winkeltje in Antwerpen dat zowel spulletjes van disaster designs en wild & wolf verkoopt. Misschien dat een lezer kan helpen (het winkeltje zit op een hoekje vlak bij de Blauwmoezelstraat en heeft een rood met witte stippen luifel, er zijn 3 winkeltjes op een rij).

Het tasje van disaster designs heb ik meerdere keren vastgehouden. Zacht leer en mooi vormgegeven. Maar echt nodig had ik het niet en dus heb ik het laten liggen. De portemonnees van wild & wolf hebben de mooiste kleuren. Beide merken hebben iets met ouderwetse post, stempels, logo, je ziet het terug in het ontwerp. Kleine details als het touwtje om het tasje maken het origineel. Ook de laptoptassen (niet op de foto) waren te mooi om te laten liggen. Maar ik heb me ingehouden, alleen foto’s gemaakt om nog eens naar te kijken en van te genieten.

3 comments

3 comments!!!

 1. Saskia says:

  Hoi Hoi,

  Ik heb een webwinkel http://www.droomkado.nl en verkoop beide merken.

  Groetjes Saskia

 2. moqub says:

  @Saskia,

  dank voor de tip. Zal zeker bij je komen bestellen. Zag dat je het tasje van Disaster niet hebt maar misschien kun je die bestellen?

  Moqub

 3. Diana says:

  Het winkeltje noemt akotee en heefr ook een webshop .

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *