Oct 19

elle aime

Via de blog van Miko Design las ik dat Elle Aime sinds kort ook masking tape verkoopt. Dan toch maar eens op de fiets om het ROTABS Stylecenter te bezoeken en naar het winkeltje van Elle Aime te gaan.

Ik kocht een kacy to do notebook van Margo Slingerland en een rolletje masking tape. Op de envelop waar de spulletjes ingedaan werden zat een stempel. Dezelfde initialen en toch heb ik hem niet gemaakt maar is hij van de hand van de eigenaresse van Elle Aime die Lisa Manuels heet Kitty Darkness Designs (met dank aan de informatie in de comment van Lisa).

2 comments

2 comments!!!

 1. Lisa Manuels says:

  Hi! Wat leuk, ik kom deze post nu pas tegen! Dankjewel voor je bezoekje en je aankopen! 🙂 De stempel die op het zakje staat is trouwens gemaakt door Kitty Darkness Designs, zij geeft ook vaak workshops bij me in de winkel (heel leuk om te doen!)!

  Liefs! Lisa van Elle Aime

 2. moqub says:

  @ Lisa,

  dank je voor de info – misschien toch eens een workshop bij je volgen. Maar eerste naar Swam Market volgende week.

  M.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *