Oct 26

ddw – frank willems & marielle leenders

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven is in Studio Lieverse (Zwaanstraat 1, TAE Gebouw) het werk van onder andere Frank Willems & Marielle Leenders te bewonderen. Onder de noemer 10 makers / 10 stages presenteren 10 ontwerpers zich aan het publiek.

Bloemenvazen met een knipoog. Deze vaas met de gaten heet declared spaces en is gemaakt van porselein.

Naast het werk van Frank Willems is het werk van Marielle Leenders tentoongesteld. Deze curious collections is een combinatie van fotografie en design, wat resulteert in fotodesigns. De natuur is een thema dat je veel terugziet in het werk van deze designer/fotograaf.

Er hingen mooie grote voorbeelden van behang en de posters/kaarten op de tafel zijn direct te koop. Als je iets bijzonders zoekt voor aan de muur dan is deze lokatie zeker een plek om te bezoeken voor inspiratie. Een must in mijn ogen als je DDW bezoekt.

comment?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *