Sep 29

tea code van kedo

Een poosje geleden kocht ik voor mijn collega’s deze grappige theebekers van Kedo. Ze heten Tea Code. De knoop is er om het touwtje van het theezakje om heen te draaien. De beker is er in verschillende formaten en vormen en de knoop in verschillende kleuren (die je gratis krijgt meegeleverd).

Meer informatie vind je op de website van Kedo (wat staat voor Keep Experience Design Object). Ik heb mijn bekers online besteld. Ik weet alleen niet meer waar. Zodra ik er weer op kom zal ik het hier vermelden.

3 comments

3 comments!!!

 1. frances says:

  wat leuk! weet je al waar je ze hebt besteld?

 2. moqub says:

  @Frances,

  heb het even opgezocht in de mail en het was bij Charles&Marie – http://charlesandmarie.com/
  Weet niet of zij de bekers nog verkopen maar het is de moeite van het proberen waard.

  Moqub

 3. frances says:

  dank je!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *